Vain koska huudan hiljaa.

Runoilija elissa

nainen
Julkaistu:
7
Liittynyt: 15.6.2008
Viimeksi paikalla: 8.3.2016 23:24

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
Syntymäpäivä:
8.9.1992

Filosofia on mielenkiintoinen laji, koska kuka siinä voi määritellä mikä todella on oikeaa ja väärää? On jokaisen henkilökohtainen asia, minkä asian näkee itselleen tärkeänä, oikeana tai vääränä.
 

Niin paljon kylmää
Niskaani puhallettiin
Niin paljon sanoin
Sieluani haavoitettiin

Vaan koota saan
Sirpaleet
Jäljelle jääneet
Yhä uudelleen

Niin paljon koettavaa
Eessä viel ois
Niin paljon nähtävää
Jos auki silmät sais

Vaan jälleen jään
Yksin
Tyhjään pimeään
Yhä uudestaan

Löytäisitkö perille
Vaikken koskaan
Pyytäisi
Ymmärtäisitkö silti
Miten paljon minulle
Merkitset

Ihan vaan
Vaikka oltaisiin
Hiljaa
Kahden tässä
Kilpaa

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Suloinen, kaunis, kaipauksellinen, ihana. Tykästyin erittäin paljon! :)

 

Käyttäjän kaikki runot