Ei nimi miestä pahenna...

Runoilija Misguided

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 15.6.2008
Viimeksi paikalla: 8.6.2016 16:23

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Kirjoitan. Satunnaisten inspiraatioiden yllättäen iskiessä saattaa tavaraa ilmaantua sanamuodossa omaksuttavaksenne. Tasaista julkaisutahtia on siis turha toivoakaan. ^^ P.S: Lue myös mietelauseet, tarinat ja laulunsanat!
 

"...ellei mies nimeä.", sanoi Arhippa Hitler pyrkiessään seurakunnan kerhoon ohjaajaksi. Arhippa parka sai kuulla jatkuvaa naljailua etunimestään.

Selite: 
Lyhyt tarina ennakkoluulosta.
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot