Kohdun ulkopuolista runoutta

Runoilija Misguided

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 15.6.2008
Viimeksi paikalla: 8.6.2016 16:23

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Kirjoitan. Satunnaisten inspiraatioiden yllättäen iskiessä saattaa tavaraa ilmaantua sanamuodossa omaksuttavaksenne. Tasaista julkaisutahtia on siis turha toivoakaan. ^^ P.S: Lue myös mietelauseet, tarinat ja laulunsanat!
 

"Egoni on niin suuri,
ettei se voi pysyä omin voimin pystyssä."

Tahdon nukkua, mutta vielä ei voi mennä
vielä on velvollisuuksia
Arabella purkaa psykoosiaan
määrätietoisen epävakaasti
se tanssii kaikissa sävyissä
nauraa ja iloitsee
karjuu ja raivoaa

pakenee kesään

Puhuimme eilen
tänään mietin:

"Se, että saan purkautua sinuun
on kuin pieni orgasmi"

Selite: 
Sikiö saatettiin maailmaan, paljas, ennen aikojaan.
Kategoria: 
 

Kommentit

Mielenkiintoinen. Hyvä

upea runo

 

Käyttäjän kaikki runot