vieressäni oot

Runoilija inmyheart

mies
Julkaistu:
2
Liittynyt: 21.6.2008

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Sitä hetkeä pelkään tulevaa,
kun varjosi haihtuu taivaanrannan taa.
Yksin taas jään, sillä helpotusta ei ole ikävään.

kosketustasi jo kaipaan, sitä kaunista hetkeä vaan
kätes kun käteeni lasket, irti päästäisi koskaan et
sydämesi tähän vielä jää, muuten vieressä en sua nää.

pois tuskan, murheen kannnoit
vuokseni kaikkesi annoit
kaiken mä vuokses antaisin
jos onnen sulle antaa saisin

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

kaunis

kaunis

 

Käyttäjän kaikki runot