Hetki lähelläs

Runoilija inmyheart

mies
Julkaistu:
2
Liittynyt: 21.6.2008

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

vierelle jään, sun syliis lämpimään
ikuisesti toivoisin, tän hetken kestävän
vaikka poissa kohta oot, silti tiedäthän sä sen
unohtaa en sua vois, milloinkaan

hetkeekään sois, tästä en
vuosien pyyhkivän pois
viel hetki lähelläin oo, mun

ikävään, taas lauseen lopetat
muistot mielessä vain, ne kaikkein parhaimmat
nyt kun mennyttä vaan, sun kanssa muistellaan
mitään vaihdettas ei, hetki jaetaan

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot