Ehkä joskus

Runoilija Sironga

nainen
Julkaistu:
8
Liittynyt: 27.6.2008

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

"Lentämisen taidon tai oikeastaan niksin voi oppia. Kikka on siinä, että oppii paiskautumaan maata kohti osumatta siihen." (Douglas Adams)
 

Vihdoin kokoon parsittuna
hieman silti arkana,
lennän ympäriinsä ihmetellen
ihmisiä kuulostellen:
olisiko vielä joku täällä
joka pitäisi hyvänä joka säällä?

En osaa muureja ympärilleni pistää
tiedän, sillä joku vielä sydäntäni riistää.
Mutta ehkä vielä joskus jostain
minäkin saan prinssini haaveistain.
Hän osaa pitää hyvää huolta,
joten ikinä en lennä pois hänen luota.

Selite: 
Toivon kipinä
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot