Nimetön

Runoilija The Sue

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 29.6.2008

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

bussi kaartaa oikealle. on kylmä ja kaunis talvipäivä. aurinko paistaa mun kasvoille. pelkästään mun kasvoille koko täydestä bussista. laitan silmät kiinni. auringonvalo lämmittää ja saa mut miettimään. seuraavassa kaarteessa bussi kääntyy vasemmalle. bussi pysähtyy.. sä astuit sisään. kylmän näkösenä, pakkasta paenneena. sun silmät loistaa hetken auringossa ja tuijotat mua suoraan silmiin. aika pysähtyy ja ikuisuus alkaa.. sä kävelet hitaasti ohi ja katsot mua. katsot mua niin, että olisit tuntenut mut koko elämäs. sun katse pääsi mun lävitse. se söi mua sisältä. kulutti keuhkoja.
istuit bussin takaosaan ja katsoit mua koko matkan. tunsin sen mun selässä. näin sen mun silmillä. tunsin sen mun iholla. tunsin sut mun iholla

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot