mutta vielä

Runoilija The Sue

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 29.6.2008

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Tiedän, että olen rikki.
En pyydä muuta kuin jää vielä hetkeksi.
Pidä vielä, äläkä irrota itseäsi luotani.
Olen liian heikkona nurkassa, osoita minua edes sormella.
Saisin tuntea taas hengityksen kehossani, sinun ansiosta.
Mutta vielä, en ole valmis luopumaan täysin sinusta.
En vielä aivan valmis jättämään tätä kaikkea.

Kerto:
Mutta vielä, en ole valmis päästämään irti.
Sinä voit mennä ja tulla, kunhan et jätä minua yksin.
Mutta vielä, olet joka hengen vetoni.
Älä luovu minusta vielä, vaikka roikun perässäsi.
Mutta vielä, olen menossa huonompaa suuntaan.
Olen säröillä sisältä, älä hajoita minua vielä ulkoota.

Kuvasi on kehittynyt sisälleni, pinttynyt paperille.
Sormeni on kasvanut kiinni ihollesi.
Et voi repäistä itseäsi nyt pois.
Olen tuntenut tämän tunteen liian kauan ja se on syysi.
En tiedä mikä tämä tunne on, mutta se tuntuu tärkeältä.
Mutta vielä, en ole yli tästä.

Kerto

Sinä riität mulle osissa, en tarvitse sinua kokonaan.
Mutta et voi lähteä pois kokonaan,
olen jo tottunut lämpöösi.
Minä tarvitsen aina välillä sinun kosketustas.
Sinä tämän aiheutit.
Sait mut loukkuun ympärillesi.

Sulla voi olla joku toinen.
Voin itkien katsoa tärisevien sormien läpi.
Minulle käy mikä vaan, kunhan saan olla luonasi.

kerto

Mutta vielä, mutta vielä, pysy luonani

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot