"Mun on hyvä näin"

Runoilija Antracon

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 16.4.2004
Viimeksi paikalla: 26.11.2023 8:29

Asuinpaikka: -
Syntymäpäivä:
-

Minä en ole mitään ilman rakkautta
 
kuulla ääntä
jota en tunnista

kuin kaukainen hiekkaranta

nähdä tuntematon kun muut
eivät halua katsoakaan

katsoa niin kohti kuin suinkin

olla myrskyn keskellä ja hengittää

tuntea täysin
ilman huomisen kipua

ilman toisten katseita

antaa elämä sille
mikä kätkeytyy pimeään

ja ilman hänen nimeään

olen tyhjää totuutta

kevyet ovat kahleet
enkä niistä päästä

ei tarvitse

sillä olen valokanvaksen ympäröimä
eikä minulta mitään puutu

ja niin kirjoitan kalenterin kulmaan:

"mun on hyvä näin"
Selite: 
Totuuden lähestyessä.
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Hienoa, lempeää kerrontaa runossasi.
Kannatta olla tyytyväinen siihen, mitä on. Eikä haaveilla paremmasta.
Olipa ihana runo. Tykkäsin tosi paljon tuosta "kevyet ovat kahleet enkä niistä päästä" tässä runossa oli niin paljon hienoja ajatuksia että niistä saisi jo monta omaakin runoa mutta kuitenkin toimiva kokonaisuus tällaisenakin.
"olen tyhjää totuutta"

Siinä se!

Runo on syvällinen,
sydämellään näkevän ihmisen kirjoittama.
 

Käyttäjän kaikki runot