Nimetön

Runoilija 8ff589ba9e0ea4d055dcb6f7396a1023

nainen
Julkaistu:
8
Liittynyt: 24.6.2008
Viimeksi paikalla: 1.11.2018 22:12

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Pidän kommenteista, mutten muutama vuosi sitten keksimästäni nimimerkistä.
 

Olet se jonka ääntä
voin kuunnella
niin kauan
että nukahdan

Olet se jonka huulia
voin suudella
ja tuntea
lämmön sisälläni

Olet se jonka lähtiessä
voin katsoa perääsi
ja ajatella
"häntä rakastan"

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Suloista.

Kaunista ja lämmintä

 

Käyttäjän kaikki runot