Välitän

Runoilija Sontza

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 5.6.2009

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

You're just jealous 'cause the little voices are talking to me.
 

Tarvitsen vain ja ainostaan sinua.
Olet juuri se ihminen jonka tarvitsen.
Täydennämme toisiamme osaltamme.

Monenlaista on koettu yhdessä
ja paljon on vielä edessämme.

Vaikka virheitä on molemmissa,
suunta on aina tulevaisuudessa.
Siinä olisi enemmän jaksamista,
jos olisit poissa maisemista.

Kiitos, että saan välittää.
Ja kiitos, että välität.

Tuen kun sinulla on vaikeaa,
niin tuet myös minuakin.
En hylkää sinua,
rakastan sinua niin.

Selite: 
Kanssasi aina. ♥
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot

Runoilija Runon nimi Luontipäivä Kommentteja KategoriaLajittele laskevasti
Sontza Tulevaisuus 23.11.2009 1 Runo
Sontza Rakastan 11.1.2010 2 Runo
Sontza Rakkaani♥ 5.11.2009 0 Runo
Sontza Välitän 20.10.2009 0 Runo
Sontza Sydän 23.11.2009 0 Runo
Sontza Kerro 13.12.2010 2 Runo
Sontza Rakkaus 13.10.2009 1 Runo
Sontza Liekki 23.11.2009 0 Runo
Sontza Kevään tulo 22.3.2010 0 Runo
Sontza Aina kanssasi 26.4.2010 1 Runo