Uudisreivaaja

Runoilija tulisoihtu

mies
Julkaistu:
12
Liittynyt: 11.6.2008

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Upporikasta vuotta kaikille. Syökää, juokaa, naikaa.
 

Olen uudisreivannut
itseni saarijärvelle
UGH, niin paljon reivattavaa
ja tuhannesti uudestaan
punaisten lyhtyjen Gustave Dore
uniformut ja pamput
kujanjuoksut jalkapohjissa
ja sydämessä vapauden Babylon,
klovnien kyyneleet
raamatulliset ihmislihamarkkinat
ja turistien parfyymit.

Kelmeä kuunsäde
pahalla puolella maailmaa.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot