Maaniset elokuut

Runoilija tulisoihtu

mies
Julkaistu:
12
Liittynyt: 11.6.2008

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Upporikasta vuotta kaikille. Syökää, juokaa, naikaa.
 

Maaniset elokuut
työkaverin juttuja terve halu kuulla
kipinät sormenpäissä.

Pesen yöt ikkunoita
kuin pimeyttä illasta pois
vatkaan mieltäni orgasmiin.

Pärjään hyvin,
yksin ja toteutan
kun samaan aikaan sulaa
ja räjähtelee kaipausta ilmoille.

Päivien Crescendo.
Otan tuota vanhaa ihmistä
silmiini ja halaan.
Koitan ottaa jokusen vuoden irti
hänestä tosissaan
ja meditoida surujen vuoret sydämeni taa
painottomaan satamaan
joka ehkä joku yö romahtaa
ja seinät!

Nyt ei ehdi haitata.
Kylmenevät yöt valuvat hymyn sisään
pakitan aurinkoon,
puhuvat sammaleet
ja voimaannuttava meri!
Voi luoja.

Annan halveksunnan pois
maistan pyhää maan hedelmää.
Myöhempien aikojen jeesusten kristusten jne.
ja että mr.saxobeat.

Nyt minä asetun näiden levien
ja tämän yksinäisyyden ääreen
kuin hyvin.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Vau sun oivallus- ja ilmaisutaitoa, ja `-tulvaa`.
Onnistut mahduttamaan yhteen runoon noin mielettömästi kamaa, ja vielä onnistuen pitämään lukijan otteessa, ajatuksensa kasassa.

Mahtavaa !

Täyteläisen runsas kuvaa hyvin tätä runoa
- monenlaista ajatusta - kuitenkin lopussa on haikea tyhjyyden tunne.

 

Käyttäjän kaikki runot