Maailmanloppu

Runoilija yvaine

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 11.6.2008

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

"Te olette kauniita, mutta te olette tyhjiä. Ei teidän puolestanne voi kuolla." -Pikku Prinssi
 

Maailmanloppu oli kaunis ja melankolinen

se iski minua otsaan

kasvoissani punainen viiva,
kuin se kirja,
kuin jokin hassu vasemmiston polttomerkki

Maailma loppui ja tulin oudon onnelliseksi
lepäsin kädet reisillä

kuuntelin

pysähtyneitä hengityksiä

ne olivat jääneet ilmaan roikkumaan

olisin voinut vetää niistä yhden syliini.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Tässä oli sitä herkkyyttä mitä useimmissa runoissa ei näe, pidin kovasti :)

P.S. käytät hyviä ja hauskojakin sanavalintoja jotka piristävät päivää :)

Ajatuksia herättävä ja kiehtova on runosi

 

Käyttäjän kaikki runot