Elämä toiselle

Runoilija yvaine

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 11.6.2008

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

"Te olette kauniita, mutta te olette tyhjiä. Ei teidän puolestanne voi kuolla." -Pikku Prinssi
 

Kyllä ihminen on kaunista,
ylisti elämä toiselle

kun nauru hyppi ruohikossa
poimien kasteen poikasista
itselleen kaulanauhan

Kyllä ihminen on rankkaa,
totesi elämä toiselle

kun itku kävi pitkälleen pientareelle
kertoen kaskuja omistaan
pitkälle seuraavaan päivään.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot