Välillä olemme eksyksissä

Runoilija Reeta

Ilta on uupunut
istun viereesi ilman sanoja
rypistän ikävöiden
paitasi pehmeää helmaa

Joskus eilisen ja tämän
päivän välissä
taisin unohtaa
vahvojen käsiesi lämmön
silmiesi ihanan pilkkeen

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Ilmava runo. Läheinen. On se ilta, jolloin aika oli kahden.

Tämä on kuin elokuva runon muodossa, jokaisen rivin väliin mahtuu paljon tunteita ja tekoja. 
Hellyyttä paljon 

-ihminen itsensä unohtaa voi, 

-ilta kellot tuulessa soi

-hämärän ja kaipuun matka yöhön

- mutta vie minut yöhön sinut paremmin tuntea voin.

-siellä, siellä sielussa soin. 

vastasin runolla, nämä ajatukset tulivat.

 

Käyttäjän kaikki runot