Liian nuori lehti

Runoilija Reeta

Jossain meren takana
lehmuksen lujasta sylistä
irtoaa
liian nuori lehti

Se leijailee hetken
leikkii tuulessa kunnes

laakso ottaa lapsensa
lepäämään

Maa kutoo nurmesta vuoteen
taivas pilvistä keveän peitteen

Jostain kaukaa meri kuljettaa
rannan kiviin
iltakellon kumun

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot