Kylmä syli

Runoilija Reeta

Syksyllä on kylmä syli
laihat sormet kaulalla

syvien silmien yllä otsa
kuin korkea ikkuna

jossa talven ompeleet odottavat

Seison selin sinuun
sillä tiedän tänään

huomenna

Taivas pudottaa
pieniä paloja
valoja polulle

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Taidokkaan Upeaa ja Vaikuttavaa.

Huikea runosi, jonka voin kuvitella runokirjaan.

Sielukas

ihanaihanaihana!
ah, voi että tuli ihanan haikea jouluinen olo.
kiitos. *huokaus*

Talven tullessa.

Olemme ajattoman kirkkauden voimakentässä.

Hyvin kuvaava, upea runo.
Loppu niin valoisan toiveikas.

kylmän syli kuvaa oivasti syksyä,

laihat sormet energian ja vararavinnon"
ehtymistä, ellei kesällä ole saanut kerätyksi"
ei ole talvella, mitä märehtiä! no tästä taisi sukeutua afo.
taivas pudottaa palat, ja talven ompeleet
mielenkiintoista kuvakieltä.

Upea teksti.

Runo kuulostaa hyvältä luettuna ja tunnelma vaihtuu kivasti loppua kohti. Tämä menee kauluksesta sisään vaikka nostan ne pystyyn.

Tämän talven maisemaan sopii tämä runosi vertauskuvallisesti. Arvaamaton on elämä, huominen.

Kaunis runo.
 

Käyttäjän kaikki runot