Oletko siellä

Runoilija Reeta

pihakoivun lehdet ovat saattaneet

pudota liian usein


voiko osa ovista jäädäkin avautumatta

valo saapumatta


miten pitkään ihminen voi levätä

paossa kylmää


ikinä ei voi palata 

yrittää voi 
liikaa
 
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

ohjaa ihmistä totuuteen ei ylitunnollisuuteen tai yliherkkyyteen

viisas runo

pidin todella paljon
noin se on, eikä se muuksi muutu, vaikken kylmää pakenekaan
 

Käyttäjän kaikki runot