Venus

Runoilija Reeta

meistä jo entuudestaan
kosteat lakanat
vatsaani vasten

oranssi valaisee
huoneen sisäänhengitykselläsi

uudesta halusta hymyyn
kaareutuvan suunpielen

tupakantuoksuisella sormellasi
tavaat lapaluideni välistä
ristiluuhun

v
e
n
u
s

painat alle
pisteitä

.
.
.

jotta tiedän
mistä huulesi jatkaa

Selite: 
Tämä on kuukauden teemarunoni annetusta aiheesta Venus. Olen huomannut, että nämä valmiiksi annetut teemat auttavat ja inspiroivat tällaista kroonisista kirjoitustukoksista kärsivää ihmistä :) http://www.runot.fi/kuukauden-teemarunot/
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot