Lupaus

Runoilija Reeta

Sitten kun minua ei enää ole

lupaan
sulan lumena
otsasi surulliseen poimuun

Sitten kun minua ei enää ole

lupaan
viivyn Sinulle varjossa
valona hetken

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Olevan lupauksia ja sellaisina sidottuja puitteisiinsa, siis tätä hetkeä ja tämänpuolisuuden tunnetiloja ilmentävä; koskettavan kauniisti ja herkästi sen tehden

Kaunis, lohdullinen runo.

Haikean kaunis on runosi!

Koskettava ja Hyvin Kaunis runo.

Haikea. Kaunis.
Lupaus muistoista ja elämän jatkuvuudesta tekee asioista elämisen ja kokemisen arvoista.

Kaunis, hieno runo.

kaunista, mutta jotenkin surullista.
valona vain :(

Rakastava runollinen lupaus.

Surulliset runot ovat aina niin aitoja ja koskettavia,niin oli tämäkin.

Todella herkkä runo

Käsittämättömän kaunis ja herkkä, rakastuin tähän.

Koskettavan kaunista.

Kauniin romanttista
Miten kauniin haikea onkaan runosi. 
Huoh! Kauniisti ja herkästi katoavaisuudesta
Kaunis, herkkä, koskettava runo.
Herkkä ja kaunis
 

Käyttäjän kaikki runot