Tule vastaan

Runoilija Tranquility

nainen
Julkaistu:
4
Liittynyt: 21.3.2011

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

every cloud has a silver lining
 

Tahdon antaa sinulle rakkauden
jollaista et ole kokenut
Viedä sinut paikkoihin
joissa et ole käynyt
Luoda sinulle maailman
jollaista et uskonut olevan
Tule minua vastaan
niin näytän sinulle
mihin pystyn

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot