Polttava muisto

Runoilija Tranquility

nainen
Julkaistu:
4
Liittynyt: 21.3.2011

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

every cloud has a silver lining
 

Yksi kerrallaan
muistot
katoavat tuuleen
hajoavat hiekkaan
vajoavat pinnan alle
Se välähdys
salamanisku
sekunti
kun näen kasvosi
Palaa jokainen
sana
kosketus
katse
ja polttaa jäljen
jo arpeutuneeseen sieluuni

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Kaunis arpi. :)

kaunis =)

 

Käyttäjän kaikki runot