Rakkautta

Runoilija Hekuma1995

nainen
Julkaistu:
7
Liittynyt: 21.3.2011

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Rakkautta, tuota inhimillisen elämän huumetta,
ikinä ei tarpeeksi, pakko saada lisää,
se on kuin tähdenlento, jota et kiinni saa,
kuin polte, joka tekee sinut hulluksi,
se riemastuttaa ja antaa hyvän olon, se itkettää ja raastaa sisintä.

Eilenkin näin unen, jossa oli pariskunta,
olimme ruusutarhassa keskellä tanssivien sydänten,
ne lauloivat kielillä rakkauden,
yhtäkkiä se kaikki oli poissa,
en olisi suonut sen vielä loppuvan, minua itketti.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

aivan

 

Käyttäjän kaikki runot