Rakkaus tappaa

Runoilija Hekuma1995

nainen
Julkaistu:
7
Liittynyt: 21.3.2011

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Näen tähtien säteilevän sielustasi öiselle tähtitaivaalle, kuin tähdet.
Sydämeni polttaa kauniin kuvani rintaasi pistellen sinua piikeillään kivuliaasti.
Kyyneleeni itkevät sinut lattialle ja menetykseni karmiva tunne tappaa sinut minun syliini.
Polte kauniin rakkauden minut ajaa tuskalliseen karmaisevaan kuolemaan.
Sinua rakastan, kuin viimeistä ihmistä maailmassa, rakkaimpani.
Sinut haluan ja kaikki muut surmaan minä ruusutarhassa.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot