Rakkauden liekit

Runoilija Hekuma1995

nainen
Julkaistu:
7
Liittynyt: 21.3.2011

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Kaipuu kalvaa sisimpääni,
ikävä puristaa sydäntä.
Vatsaa korventaa nää
rakkauden liekit värikkäät.

Olet auringon polte ihollani,
tuulen suhina korvissani,
tähtitaivas päällä pääni,
leiskuva ruusu puutarhassani.

Voi, kuinka sua kaipaankaan,
ruusutyttö kaunis mun.
Voi, kunpa oisit täällä näin
niin kanssas voisi olla sun.

Sanan sulle sanoisin,
yhden, kaksi, kolmekin.
Sinut tänne haluaisin.
Olet minun rakkahin.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot