Kyynelten harso

Runoilija Hekuma1995

nainen
Julkaistu:
7
Liittynyt: 21.3.2011

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Sä kun kaukana oot,
ootan että luoksein tuut.
Kyynelten harso kasvoillain,
luen kirjeen jonka sulta sain.
Kaipuu on kuin tähtien kajo,
sinä olet kuin tähden valo,
joka pilvienkin läpi rakkauden ruusutarhaan laskeutuu,
ja unohtuu kaikki muu.
Verta itkee sydämmein,
Kadun mitä kerran tein.
Surun viitta harteillain,
kyyneleet valuvat poskillain.
Kyynelet jokena poskilleni virtaa,
en sua mielestäin saa.
Ah, sinä nainen.
Vuoksesi kuolen.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

hyvä

 

Käyttäjän kaikki runot