Hekuma

Runoilija Hekuma1995

nainen
Julkaistu:
7
Liittynyt: 21.3.2011

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Kosketuksesi polttaa
Tunnen sähkön ihollani
Kädet liukuvat pitkin silkkistä pintaa
Sydämeni sykkii kanssa sinun sydämesi
Kaadumme, emme välitä, tuskin huomaamme
Ympärillämme ei ole mitään tärkeää
Kaikki voi odottaa

Antaudun sinulle, olet valtiaani
Annan käsiesi viedä minut nirvanaan
Vedän sinut sinne mukanani
Sytymme yhdessä palamaan

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot