Elämä on vaikeaa

Runoilija Hekuma1995

nainen
Julkaistu:
7
Liittynyt: 21.3.2011

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

valuvat nuo tuskan kyyneleet pitkin hipiääni
elämä tuntuu vaikealle
ja minä olen niin yksin
pellolla näen yksinäisen lapsen
hän nostaa kukkasen ja katsoo minua
niin yksin olemme
pimeähkö on peltokin
ruusut tunkeutuvat öisin uniini
tunnen niiden kantaman tuskan
kaipaan sinua
toivottavasti sinäkin minua

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot