Annoit minulle tulipunaisen ruusun

Runoilija Hekuma1995

nainen
Julkaistu:
7
Liittynyt: 21.3.2011

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Aistin loppumatonta himoa
Leijuu se ilmassa minua tavoitellen,
kehoani minun vietellen

Huumaantunut mä olen sun kosketuksestais,
joka on punaista silkkiä valumassa,
jotain mitä vastustaa en voi

Tuoksusi ja olemuksesi on sitä jotakin,
sinun viininpunaiset tahmeat huulesi
ja lepattavien verhojen näky ikkunassa
on niitä ilmassa paksulti kuin samettia

Kun kietoudut ympärillein
valtaa minut suuri taivaallisuus,
olen päässyt seitsemänteen taivaaseen ensin helvetin kautta

Suuressa hekumassa olemme
ja ikiajoiksi uppoudun sinun silmiisi
kukkivat ruusut ja orkideat meidän ympärillämme
Leijailee kumpikin meistä taivaalle
ruusujen tulipunaisten joukkoon

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

hieno!

 

Käyttäjän kaikki runot