Sano hei

Runoilija Tiikerililja

nainen
Julkaistu:
13
Liittynyt: 26.1.2010

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Kertomuksia, lauluja, runoja, sanoja, minua.
 

Heipä hei, mitä kuuluu kulissielämään?
Siellä hymyillään, pian vuosipäivää vietetään
Lähden lastenhoitoon, illalla taas nähellään

Heipä hei, miten menee unten maailmassa?
Eipä tässä, tiedotonna, paljoa voi tehdä
Näin on hyvä, kun ei tarvitse mitään miettiä

Heipä hei, mitä kuuluu tosi ystävä?
Tule meille kahville, tule itkemään
Suloisinta ystävää öisinkin voi vaivata
Hän tulee kuinka kaukaa vaan ainoastaan minun takia

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

hyvä

hyvä

 

Käyttäjän kaikki runot