Matkijalintu

Runoilija Tiikerililja

nainen
Julkaistu:
13
Liittynyt: 26.1.2010

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Kertomuksia, lauluja, runoja, sanoja, minua.
 

Millä onnea punnitaan, miten se määritellään?
Auttaa kun silmillä vieraan vilkaiset vähän syvempään
Kuinka ongelmat ratkotaan?
Kuinka aikaa ostetaan?
Miten perhettään kohdellaan,
miten meille puhutaan?

Kuka sun lastasi keinuttaa?
Missä olet kun sua kaivataan?
Miksi ilmaannut aina kun vaikeaa on piilotella tunteitaan?
Teeskennellään vielä, onhan se helpompaa
kuin suutansa avata muuta kuin huutamaan

Mihin sun tärkein joutuikaan,
tiedätkö missä se liikkuu?
Vihjeen annan, kiinnostaako lie:
Sitä lapsi perässä,
mitä isä edeltä

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

hyvä

Kysymyksiä! Kuka kysyy kysymyksiä, ellei runoilija? Pidän älykkyydestäsi ja tyylistäsi. Jatka kirjoittamista!!

hyvä

Kysymyksiä! Kuka kysyy kysymyksiä, ellei runoilija? Pidän älykkyydestäsi ja tyylistäsi. Jatka kirjoittamista!!

 

Käyttäjän kaikki runot