abigail

Runoilija peek-a-boo

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 26.12.2009

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Like there's no tomorrow!
 

kasvot varastetut
joskus viattomalle kuuluneet
kuitenkin niin usein vaihdetut
edessä uhrien

hän on kuningatar manipuloinnin
vaikka itsekkin loukussa
lopettanut vihansa varastoinnin
hän päänsä on vankina

niin rohkea ja taitava
vakaa käsi tuo nuoren murhaajan
viettinä vedessä
uusi tyttö edessä

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot