jää

Runoilija elrah

nainen
Julkaistu:
7
Liittynyt: 9.6.2008
Viimeksi paikalla: 18.7.2022 22:46

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

sydämeni jäätynyt,
sulaa kädessäsi.
odotan,
että suljet minut syliisi.

jää sulaa,
sydämeni palaa.
hartaasti odotan,
toivon,
että saavut luokseni.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Oi, kaunista kaunista. ^^
Hyvää synttäriä n____n'

 

Käyttäjän kaikki runot