Tahtoisin

Runoilija elrah

nainen
Julkaistu:
7
Liittynyt: 9.6.2008
Viimeksi paikalla: 18.7.2022 22:46

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Tahtoisin sinut syliini sulkea,
silittää hiuksiasi ja ajatuksia lukea.
Tahtoisin katsoa silmiisi vihreisiin,
Kuiskata kuinka rakastan ja pitää kiinni.
Tahtoisin illalla silmäni sulkea,
äänes kuulla ja sinut vieressäni tuntea.
Tahtoisin sinulle mailman antaa,
yhdessä jaksaa ja kanssas kaiken jakaa.
Toivottavasti tunnet samoin,
en paremmin pysty kertomaan sanoin.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot