Rakastan sua

Runoilija elrah

nainen
Julkaistu:
7
Liittynyt: 9.6.2008
Viimeksi paikalla: 18.7.2022 22:46

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Haluan vain ja ainoastaan sinut,
olet parempaa kuin olen kuvitellut,
haaveillut ja salaa toivonut,
iltaisin aina pyytäen rukoillut.

En ollut uskoa silmiäin,
kun sut edessäni näin.
Polvet pettää alta
ja tuntuu ihanalta.
Kun sä katsoit hymyillen,
mä silloin tiesin sen.
Ei tästä ole enää paluuta,
enkä halua taivaalta kuuta.
Rakastan sua, ei mulla muuta.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Tämä on ihana!

 

Käyttäjän kaikki runot