Nuottien valssi

Runoilija Saoirse

nainen
Julkaistu:
7
Liittynyt: 27.10.2008
Viimeksi paikalla: 14.4.2023 21:29

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
Syntymäpäivä:
20.3.1990

 

Turkoosi kuiskaus 

huuliltani

keinahdellen kantaa

Merituuli kuljettaa

antaa.


veden syvimmät syöverit

varjeltu salaisuus

Olemmeko me kaksin
yhdessä

Sinun luonasi

Hukun säveliin

sieviin.

meren sinfoniaan.

Nuottien valssi

Tanssiin sinistä

kohti

unelmaa. 

 

 

 

 

 

 

oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Vahva tunnelma

Upea runo. Hyvä aihe, pidän :D
Aavistuksellisen herkkää.
 

Käyttäjän kaikki runot