Voima

Runoilija Reunapala

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 2.1.2013

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Yhtenä päivänä kuusenneulanen,
toisena päivänä hyökyaalto.
 

Opeta mua taas hymyilemään
näytä mulle siipes
ja kerro miten lennetään.

On mieleni voima uskomaton
vaan unohdin
kuinka sitä käytetään.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Leppäkerttua ja etanaa...miete.

 

Käyttäjän kaikki runot