Salaa herkistelen

Runoilija Reunapala

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 2.1.2013

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Yhtenä päivänä kuusenneulanen,
toisena päivänä hyökyaalto.
 

Haluaisin antaa jotain herkkää itsestäni
mut se tuntuu oudolta, luonnottomalta,
jopa pahalta.

Miten sellaiseksi ryhdytään?
Sellaiseksiko vaan synnytään?

Salaa hiljaa yksikseni
vain niille,
jotka eivät pyydä.
Ja niille,
jotka eivät vaadi.

Te muut,
ymmärtäkää.

Herkkyys on kamalaa
jos se ei tule luonnostaan.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot