Luottohuominen

Runoilija Reunapala

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 2.1.2013

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Yhtenä päivänä kuusenneulanen,
toisena päivänä hyökyaalto.
 

Ahdistaa katsella kaukaisuuteen,
sokeasti luottaa vain tulevaisuuteen.

Sydämenihän lyö juuri nyt,
ja nyt
ja nyt
ja nyt.

Silti vain odotan huomista,
ylihuomista,
ja petyn hiukan joka päivä
menneeseen eiliseen.

Ahdistaa katsella kaukaisuuteen,
olla niin juurtunut tulevaisuuteen.

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot