Fysiikan Lait

Runoilija Thinker

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 2.1.2013

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Magneetti vetää puoleensa
Turha vastustella
Se on valinnut minut

Erossa oleminen tuntuu väärältä
Ehkä se olisi silti parhaaksi

Kannattaako kipu lopulta?
Katoaako se koskaan?

Olen jo astunut kehääsi
En pääse enää pakoon

Palaan aina luoksesi
Halusin tai en

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

samaa mäkin pohdin, hyvä runo

 

Käyttäjän kaikki runot