erään tie

Runoilija Majssimies

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 4.6.2008

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Kiskis.
 

loppuunkuluneen näköinen tyttö
eksyksissä, ei tietoa huomisesta,
yksin hän kulkee tällä tiellä,
vastaanottohuoneissa, ei kotia täällä

Uuden aamun sarastus, ystävällinen hymy,
vieras kulkee ohi tiellä,
joki tuo mukanaan myrkkyä tehtaalta
myrkky tuo kuolemaa, on helvetti jo täällä

tyttö nostaa lapasen maasta
kiroaa hiljaa, ei luota edes itseensä,
ruoska nimeltään ahdistus
raapii selkäpiitä, korppi syö raatoa tiellä

Minulla on suunnitelma; Zyklon-b, E251 tai liian syvä vesi
jos ei muuta niin tie ja
100km/h,
tyttönä en hyppäisi

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Tuo alku menee multa joka kerta vähän ohi, en saa kiinni rytmistä tai jostain, enkä ole ihan varma ymmärränkö jutun jujua, mutta on se silti hyvä. Se ei ehkä ole semmosta mitä hahmotan sinuimmaksi sinuksi, mutta se on hyvä.
Tuo loppu sitten taas, hitto mitä tekstiä. Mie ottaisin tuon viimesen säkeistön vaikka ihan omana runonaan.

 

Käyttäjän kaikki runot