lapsuus

Runoilija jennipenni

nainen
Julkaistu:
3
Liittynyt: 28.5.2008

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Me oltiin pieniä
Me oltiin nyköreneniä
Me oltiin räkänokkia
Äidin kullannuppuja
Isin ruusunkukkia
Isoveli oli meijän sankari
Sen Spidermanit meijän enkeleitä
Isona me pelastettaisiin maailma.

Vaan kuinka meijän kävikään?
Yksitoista vuotta täytettiin
leikkihäät alkoi hävettää
Spidermanit nolottaa
Tytöt ällöttää
Pojat oksettaa

Isoiksi kasvettiin
Erilleen jouduttiin
Pinkit shortsit kellarissa,
ehkä vielä joskus.

Selite: 
Siitä se sitten lähti. :D
Kategoria: 
 

Kommentit

Tää on aikas ihana <3

suloisen realistinen.

 

Käyttäjän kaikki runot