ilman minua

Runoilija Merie-

nainen
Julkaistu:
3
Liittynyt: 13.10.2009

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

~ Hillittömästi kaipaamatta et kykene lentämään mahdottoman tuolle puolen.
 

Niin monta kertaa
odotin
sinun

palaavan.

Niin monta kertaa
itkin niitä samoja kyyneleitä,
kyyneleitä
jotka kuivuivat poskilleni

ilman merkitystä

ilman sinua, meitä

ja minua.

Selite: 
enkä mä tiedä, mitä mä sanosinn. -
Kategoria: 
 

Kommentit

Runosta voi selvästi havaita surua, hienosti kirjoitettu.

Runosta voi selvästi havaita surua, hienosti kirjoitettu.

 

Käyttäjän kaikki runot