Nimetön

Runoilija enkelin silmät

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 12.10.2009

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

elä jokainen päivä niinkuin se olisi viimeinen !
 

Hekumainen hymysi

mieleni kirkastaa

luot elämän

sielun syvimmän

saat uskomaan

hamaan tulevaan

kanssasi matkustan

valon satamaan

saan rauhan

iki onnellisen

säteen auringon

sydämeni rakkauden

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

mukava tunnelma

kaunis on<3

mukava tunnelma

kaunis on<3

 

Käyttäjän kaikki runot