muistoja

Runoilija enkelin silmät

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 12.10.2009

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

elä jokainen päivä niinkuin se olisi viimeinen !
 

Muistan sen illan tosi hyvin ,
kerroin murheistani , ymmärsit ne ,
autoit mua selviämään pahimman vaiheen yli.
Sait mut itkemään , sanojas en voi vaa unohtaa ,
itkin itkin itkin , en lopettanut.
Sä autoit mua niin helvetisti ,
ja nyt sitä samaista apua tosiaanki tarvitsisin.
sanoit mulle "hei mä tein sulle runon , se ei oo kyl mikää hiano , mut toivottavasti kelpaa sulle"
ja se runo oli:
"kaks sanaa , jotka saavat minut hyvälle tuulelle.
kaksi sanaa , jotka saavat minut hymyilemään.
kaksi sanaa , jotka saavat pysähtyneen sydämeni taas sykkimään.
kaksi sanaa jotka haluaisin kuulla sinulta.
tiedätkö mitkä ne ovat?"
odotin ja odotin vastausta , kunnes sanoit:
"rakastan sinua"
sen jälkeen kysyit, "no mitäs pidit? oliko iha huono"
vastasin"ei tosiaan ollu huono, kiitos, mä pidin tosta ja kyl mä sua rakastan <3"

.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.

..sit puoiltuntii/tunti sen jälkeen sua ei enää ollutkaan..

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot