m y r k k y

Runoilija punapuu

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 28.5.2008

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 




h e t k e n   a j a n   s a i t  u s k o m a a n






k i i h k e ä ä n   s i e l u n s i s a r u u t e e n



u p o t t a v a a n   y m m ä r r y k s e e n







t ä h ä n



          h e t k e e n




















j a   p a h i n t a h a n   t ä s s ä   o n


t o i s i n a a n   u s k o n   e d e l l e e n

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot