Ennenkuin aika otti meidät narrikseen

Runoilija kausiluontoinen

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 25.5.2008

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Haluaisin olla räntää, haluaisin olla sade, vaan minä olen routaa ja mädäntyneitä variksenmarjoja. Joskus olen kaikkea sitä, mikä ei riitä minulle itselleni.
 

Teen surustanne halpaa parodiaa
sillä syytöksistänne
kuulen oman ääneni

Anna minä vien sinut paikkaan
jossa nahkojemme alus
on jo kauan ollut turta

Siellä rakkaudettomuudessaan hyörivät pienet lapset
hakevat vapisten hyväksyntää,
vaikkeihän siellä ole heille sijaa

Ja niin vuosikaudet kuluvat hapuillen
hiljaa pelastavaa kättä
tai kultaista auttajaansa

Riekaleina ovat sydänjuureni,
aivan kuin elämäsi pikakelauksena
silti kaikessa itsekkyydessäni en kuullut huutoasi,
näin pelkän ammonaisen kidan

sinun oikea hymynkaarteesi
päättyy minun vasempaani

Selite: 
hiomista hiomista hiomista..
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot