Iki taistelija

Runoilija M-Drawn

mies
Julkaistu:
3
Liittynyt: 24.5.2008

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Tilanteen mukaan !
 

toivon kipinä on sammunut

sieltä tulet ja pelastat mut

roihuista kutsuin sut

rakkaus olet saapunut

eikä kuolema minua kaapannut

feeniks lintua olen suudellut

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

kaunis lopetus on runollasi, hieno :)

kaunis lopetus on runollasi, hieno :)

 

Käyttäjän kaikki runot