Kirosana

Runoilija M-Drawn

mies
Julkaistu:
3
Liittynyt: 24.5.2008

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Tilanteen mukaan !
 

Väitätte että kirosana on pahe

joku viittaus pirun sarviin

ja silti kyseenalaistatte jumalan ja saatanan.

sana on vain yksi muiden joukossa

opetettettu pajun vitsan jälki verestävänä

ajatuksissanne.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Hieno on runo. Siinä on jopa sanomaa.

hyvä runo!

vau.. upee! hyvin runoiltu ^^

 

Käyttäjän kaikki runot